Evidencija prisutnosti - mala evidencija radnog vremena
102
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-102,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Evidencija prisutnosti

Evidencija prisutnosti je BASYS Time modul namijenjen za kontrolu rada odnosno prisutnosti na radnom mjestu. Predstavlja osiromašenu varijantu evidencije radnog vremena odnosno elementarnu evidenciju radnog vremena. Slično kao i  evidencija radnog vremena evidencija prisutnosti koristi sklopovke komponente (terminale za evidenciju – registraciju radnog vremena) za prikupljanje događaja – registracija na temelju kojih se evidentira prisutnost. Komunikacijski servisi definiraju pravila za generiranje registracija te prenose registracije iz terminala u centralnu bazu iz koje se generiraju izvještaji.

Modul se u toku instalacije prilagođuje poslovnoj politici i standardima svakog pojedinog gospodarskog subjekta. Moguće je definiranje organizacijske strukture, radnog vremena i smjena te razloga izlazaka i načina njihove obrade – ulaze ili ne u redovno radno vrijeme.

Modul evidencija prisutnosti – BASYS Time iRegs isto kao i modul evidencija radnog vremena moguće je integrirati s modulima kontrola pristupa i evidencija posjetitelja. Kod integracije s kontrolom pristupa definira se s kojeg sklopovlja registracije – događaji ulaze i u evidenciju prisutnosti. Što se tiče integracije s evidencijom posjetitelja baza zaposlenika služi kao podloga za bazu osoba koje mogu primati goste.

Modul za evidenciju prisutnosti namijenjen je korisnicima koji nemaju potrebu za generiranje kompleksnih radnih vremena i smjena te njihovu obradu. Što se tiče radnog kalendara moguće je definirati samo javni kalendar (praznici i neradni dani) odnosno kalendar firme. Osobni kalendar nije predviđen u ovo modulu pa je za praćenje odsutnosti potrebno aktivitati licencu za kompletnu evidenciju radnog vremena. Modul omogućava kreiranje izvješća sukladno Zakonu o radu odnosno Pravilniku o vođenju evidencija, pojedinačnih i grupnih izvještaja – kartica prisutnosti, liste zaposlenika ….

Terminal za evidenciju radnog vremena
Tehnički opis!