Kontrola pristupa u odnosno prolaza kroz određenu zonu - BASYS ACC
68
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-68,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kontrola pristupa

Kontrola pristupa Basys Time modul namijenjen je za tehničku zaštitu zgrada, perimetara i/ili njihovih dijelova. Zadatak sustava je omogućavanje ulaska u određeni prostor – zonu odnosno prolaza kroz zonu isključivo za to ovlaštenim osobama. Svaki događaj se upisuje u bazu tako da se ulazne i izlazne registracije mogu koristiti u modulu za evidenciju radnog vremena.  Dostup se omogućuje ili sprečava automatskim djelovanjem sustava, aktiviranjem fizičkih barijera – najčešće električnih prihvatnika ugrađenih u dovratke, kontakta kod automatskih vrata, kolnih i pješačkih barijera (rampi i tripoda).
Kako bi se ostvario temeljni zadatak, kontrola prolaza u određenu zonu, definiramo vremenska i prostorna ograničenja – zone. Korisnike sustava grupiramo u pristupne grupe tako da ovisno o dodijeljenim pravima u određeno vrijeme imaju mogućnost pristupa određenim prostorima.
Prezentacija  sustava!
Tehnički opis!
Online demo verzija aplikacije!

Korisnik: demo
Lozinka: demo

Kombinirana kartica
Za identifikaciju korisnika upotrebljavaju se različite vrste tokena:
BASYS Time ACC odlikuje se mogućnošću da se uz istu osobu veže više tokena dok su prava vezana direktno na osobu, tako da je na pr. za ulaz u zonu s većim stupnjem zaštite uz beskontaktnu karticu potrebna i biometrijska identifikacija. Logička kontrola pristupa informatičkim resursima može koristiti iste medije odnosno tokene. Za različite zone ista osoba može imati više tokena različitih tehnologija koji mogu biti fizički na istom mediju – kombi kartice.