Video nadzor prostora unutar objekta i okoline objekta
275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-275,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Video Nadzor

BASYS Time Video nadzor moderan je mrežni sustav. Moguće ga je realizirati bilo analognim ili digitalnim kamerama spojenim na samostojeći digitalni snimač s web sučeljem ili mrežnim IP kamerama i programskom podrškom za snimanje na disk ili mrežni snimač.

Video nadzor je jedan od temeljnih oblika zaštite stambenih i poslovnih objekata, ljudi, događaja i ostalih oblika imovine. Razvojem tehnologije postao je jednostavniji, pouzdaniji i cjenovno pristupačniji te su to jedni od glavnih razloga zbog kojih danas nalazi sve veću uporabu u tehničkoj zaštiti.

Osnovna odlika BASYS Time pristupa video nadzoru je da se slika s iste kamere može gledati ili snimati (IP kamera ili mrežni snimač) na više različitih lokacija, istovremeno. Kontrolna soba može biti bilo gdje, jer je za njeno potpuno funkcioniranje potreban samo jedan mrežni kabel i računalo. Ovakav pristup omogućuje laku integraciju u sustave kontrola pristupa i evidencija radnog vremena.

Video nadzor tehničkim konceptom baziran na mrežnoj tehnologiji daje veliku efikasnost, drastično smanjuje ukupnu cijenu sustava, jer se već postojeća podatkovna lokalna mreža  koristi i za prijenos video ( i audio) podataka. Kvaliteta snimljenog videa je bitno bolja nego kod analognih sustava, kopiranje je bez gubitka na kvaliteti, pretraživanje je brzo i jednostavno.

Primjena kao dijela tehničke zaštite omogućuje prepoznavanje i identifikaciju počinitelja ukoliko dođe do kaznenog djela te snimka može poslužiti kao dokaz u slučaju sudskog spora. Istraživanja su pokazala kako su stambeni i poslovni objekti bez video nadzora puno češće meta počinitelja kaznenih djela.

Pri realizaciji sustava oslanjamo se kvalitetnu i pouzdanu opremu i programsku podršku svjetski poznatih proizvođača kao što su Axis Communications, Hangzhou Hikvision Digital Technology Co., Exacq Technologies …

Video nadzor - oprema